torsdag 2 juli 2015

Juni, juli och augusti

Kom precis på att det inte är vilken vecka som helst, utan nu är vi "i början av juli", detvillsäga vid den tidpunkt då Tretti Punkt Djävla Se har lovat att mitt våffeljärn ska komma. Återstår nu att se om de kammar sig och så att säga börjar leverera, för det vore fan i mig verkligen på tiden. Det är inte så mycket förseningen i sig utan deras nonchalanta sätt att hantera det på som stör mig. Hur svårt kan det vara, när man jobbar på kundtjänst, att vara lite aktiv och HÖRA AV SIG SJÄLV när man vet att någonting är försenat? Istället för att vänta på att någon ska höra av sig och sedan först skita i det och först efter flertalet påtryckningar krysta fram ett svar med ett erbjudande som ändå inte gäller?

Har skrivit ett extremt härsket utlåtande i kundundersökningen jag blev ombedd att vara med om så eventuellt slutar det med att jag kanske bara får ett begagnat våffeljärn från Ukraina. Slängt i huvudet på mig när jag är på hemväg en mörk kväll eller så, och därefter blir jag först torterad med el och sedan slutligen strypt med sladden. Kan eventuellt ha sett för mycket mördarserier på tv på senare tid, men jag håller det inte för osannolikt att Tretti Punkt Djävla Se samarbetar med maffian på något vis och i själva verket använder våffeljärnshandeln som en täckmantel för pengatvätt och nu har det gått snett någonstans och situationen har gått dom ur händerna. SÅ KAN DET MYCKET VÄL VARA!

Men nu har ju värmen kommit och snart är helgen här, så då är det väl mer läge att sitta i trädgården och grilla och dricka vin än att grädda våfflor? Fast våfflor...fan vad sugen jag är alltså.

1 kommentar:

  1. Jösses! Har alltså våffel-spam att se fram emot på Instagram *emoji som skrattar så tårarna sprutar*

    SvaraRadera