måndag 14 september 2009

Risajkling

Idag hade jag tid för det årliga gisslet hos Svensk Bilprovning. Det är alltid lika nervöst, precis som hos tandläkaren. Man vet aldrig vad de kommer att hitta, och framför allt inte hur dyrt det kommer att bli.

När jag satt och väntade insåg jag att jag var iklädd en t-shirt med texten RAGGA MUFFIN TOUR 1995, ett par jeans med hög midja - jag läste nyligen att det är modernt igen men det här var så att säga the original shit - samt en luvtröja som Puppan vägrade ta med sig när hon flyttade hemifrån för cirka hundra år sedan. Denna outfit kompletterades med ett par solglasögon som jag skulle kunna ha snott från Tom Cruise i Top Gun*. Jag var som ett djävla vandrande fossil från årtionden före sekelskiftet och matchade således min Volvo från 1990. Men jag vet inte om det var så särskilt kul.

Hur som helst så gick besiktningen bra, bara lite rost på en bromsskiva som berodde på att jag kört FÖR LITE. Här försöker man vara både hälsosam och miljövänlig på en och samma gång, men hur man än vänder sig har man uppenbarligen röven bak.

* Det har jag inte, jag har snott dom från någon annan, eller hittat dom på en buss för att vara korrekt. Asfula men funktionella.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar