tisdag 14 december 2021

Till stallet istället, v 50 2021, pt 1

Tog mitt nackskott och åkte till stallet igår, nervöst följandes Sveriges öden och äventyr i handbollen via Radiosporten och appen Gameday. Kadrilj brukar avsluta en hösttermin och den här gången var inget undantag. Tyvärr var vi inte jämna par, och eftersom Köttbullen var den enda ponnyn i sällskapet så var jag den som fick rida ensam, men men. Älskar att rida kadrilj med folk som anstränger sig för att det ska bli bra. Plus som dessutom kan vissa fundamentala grejer så att inte halva lektionen ska behöva ägnas åt att någon gapar att den inte fattar sånt som är elementära ridvägar, eller som kommer fel i luckorna när man vänder snett igenom. 

Köttbullen var faktiskt jättefin. Stod emot lite i början, men sedan lossnade det och på slutet var hon alldeles otroligt lösgjord och härlig och svarade till och med för sidförande höger skänkel ett par steg utan att gå i taket. Fin avslutning på en fin epok med ridlärare K som instruktör, fast hon slängde åt oss en mental snuttefilt i form av ett jag säger inte "hej då" utan "på återseende". Så det kan man ju hoppas på. Nu får vi hoppas det blir bra med ridlärare I också. Likadant blir det ju aldrig, men förhoppningsvis nästan lika bra? 

Nu återstår bara fredagens drop in-ridning, sedan är det juluppehåll. På grund av trök-pandemin så blir det inga jullovsaktiviteter i år, men terminen börjar redan den 3 januari och det är ju inte så avlägset. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar