fredag 12 april 2019

Färgkombinationer och sånt

Igår (tror jag det var) så var nattens tema på Vaken i P3 och P4 (som jag lyssnar på när jag kör till jobbet) "färgkombinationer jag gillar". På tal om att årets förstamajblomma har släppts eller något sånt. Alltså, jag fattar verkligen inte vad det är för drivkraft hos folk som får dom att RINGA TILL RADION för att i direktsändning få berätta att de tycker att orange och svart är den snyggaste färgkombinationen i hela världen? Fattar verkligen inte sånt.

I övrigt så knogar man på. Narcissus fortsätter att ställa till det fastän han har fått kicken. Bland annat så har han mailat en rapport från ett projekt som han tycker att han har jobbat med (fast det är jag som är projektledare, men såna petitesser bekymrar ju inte en som Narcissus), där hans slutsatser är att projektet misslyckats på grund av ditt och datt. Han skulle hjälpa mig med detta i höstas, men så tyckte jag redan inledningsvis att hans provresultat blev så konstiga och när jag sedan gjorde om testerna så fick jag helt annorlunda och mer förväntade resultat, så då fortsatte jag att jobba vidare med det EFTERSOM DET VAR MITT PROJEKT. Ja, men nu hade han författat en (högst ovetenskaplig btw) rapport där han kopierat min projektplan och skrivit vad han tycker att han hade gjort ("I have made several minor adjustments in the formula", johodu, INTE EN ENDA skulle jag vilja påstå) och så de där slutsatserna då, och sen hade han skickat den rapporten till min chefs chef. Som ju kontaktade mig och undrade vad i helvete? Ja, det gick ju att förklara, men ändå. Tröttsamt.

Sen skulle han ju lämna ifrån sig dator och jobbtelefon, och det gjorde han för en vecka sen. Det var ju bra eftersom hans efterträdade började måndagen därpå. Fast han var ju inte så schysst att han tog bort touch-ID-låsningen på skärmen. För alla som liksom jag inte fattar så är det alltså att man låser upp telefonen med sitt fingeravtryck. Och tydligen är det lättare att skicka folk till månen än att öppna en låst AJFOON. Enligt vår danska IT-support dårå. Själv har jag letat igenom hela Flashback utan att komma närmre en lösning. Telefonhelvetet för ett djävla liv. Sms om att Narcissus har paket att hämta, sms från dottern som ber honom komma och hjälpa till att bära (oklart vad), sms från exfrun som undrar om han kan fälla ett träd på hennes brors tomt, sms från mamma som behöver hundvakt, tusen missade samtal angående detta. MED MERA MED MERA. Så det verkar ju inte som att han har berättat för sina nära och kära att han fått sparken och lämnat ifrån sig sin jobbtelefon.

Pratade med vår IT-support igen och då visade det sig att Narcissus kunde tänka sig att låsa upp telefonen OM han fick vara med när fabriksåterställningen gjordes, och OM han därefter fick behålla numret för det ville han ha till sin nya telefon. Man häpnar ju och lite till. Nu är telefonen skickad till den danska IT-supporten. Vet ej vad som händer sen, men jag hoppas ju innerligt att de inte går med på hans "krav".

Jodåsåatt. Livet leker.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar