måndag 21 januari 2019

ÅH NEJ, Sverige-Norge 30-33

Alltså MEGADEPP! Är nästan glad att jag bara hann se första halvleken innan jag var tvungen att åka till stallet, för det här var ju inte alls vad jag ville se. Hörde radiointervjuer med Palicka, som var ödmjuk och självkritisk, och Ekberg som ändå var optimistisk inför vad som komma skall. Fast han är väl mediatränad, tänker jag. Jag (som inte är mediatränad) hade väl stått och svurit så Guds änglar gräto tårar.

Jaha, nu blir det alltsä inte bara måstematch mot Danmark på deras hemmaplan på onsdag, utan en måstematch där Sverige dessutom måste vinna med minst tre mål för att gå vidare. Om inte Egypten slår Danmark ikväll, men i skrivande stund står det 24-19 till Danmark med sex minuter kvar att spela, så den chansen är ju minimal. DANSKJÄVLAR. Som Ernst-Hugo skulle ha vrålat. Aja, det är bara att bita ihop, hålla tummarna och hoppas på ett djävla mirakel. Det har ju hänt förr, det är ju trots allt handboll vi talar om.

2 kommentarer:

  1. Jag förstar inte alls din fascination över bollsport, jag tycker att sport ska utövas, inte tittas pa. Trots det röstade jag ja till en ny fotbollsstadion här i stan, dels för att det är en bra deal finansiellt och dels för att jag vet att det finns fanatiker som du :).

    Nu vill jag ha en uppdatering om alla dina djur igen. Mer om hundarnas och hönsens personligheter och egenheter. Tack pa förhand.

    Annika

    PS. Nytt avsnitt av Mandelmanns idag, deras hönshus blev byggt i ett nafs till skillnad fran ert ;).

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det vet man väl hur det är när det byggs på tv, allt onödigt klipps bort :D

      Radera