tisdag 16 maj 2017

Ett livstecken

Alla inblandade överlevde milkshakeincidenten i Veberöd utan några kroppsliga men. Själen kan däremot vara ärrad för livet.

Även över andra grejer. Igår var jag till exempel på clinic (som åskådare, obs obs obs) för Hugo Wihlmark, som är ett stjärnskott inom hästhoppning. Han sa (bland annat) att "det är lite svårare att lära sig nya saker nu när man är lite äldre".

Hugo är 19 år gammal.
JAHAPP.

Med vänlig hälsning
Dinosaurie_68:a

4 kommentarer:

  1. 1. Jag vill gärna veta varför du sa sällan svarar pa kommentarer. Tidigare har du ondgjort dig över alltför fa läsare, och jag förstar inte varför du har sa fa eftersom du skriver bättre än manga krönikörer, men jag blir irriterad när du inte svarar pa de kommentarer du far.

    2. Sen vill jag gärna att du utreder varför det i svensk tv nästan alltid presenteras „och här är pogramledaren“, „pogramledaren är...“ vad är grejen? Det heter ju för fan pRogram... Inte för att det är ditt problem, men jag skulle gärna höra din asikt.

    3. Absolut! Det maste vara det nya modeordet pa svenska. „Ar du redo?“ „Absolut!“. „Klarar du det här?“ „Absolut!“. „Vill du göra det här?“ „Absolut!“. För mig är Absolut en vodka, och jag läste för länge sen boken om hur Absolut lanserades i världen. Om jag inte minns fel var det pa 80-talet, sa varför har ordet nu plötsligt kommit tillbaka?

    Där har du tre ämnen att bita i . Ser fram emot din analys.

    PS. För övrigt vill jag gärna höra mer om dina taxar och hoppningen med älgen.

    Hälsningar Annika

    SvaraRadera
  2. 1. För att jag är en LAT och DÅLIG människa som äger en smartphone. Kan alltså se i telefonen när jag får ett mail med en kommentar och eftersom jag är nyfiken så läser jag kommentaren på stående fot. Tänker sen att jag ska svara på den, men sen hinner jag glömma bort det innan jag kommer till en dator. Det finns gott om utrymme för förbättringar här känner jag. SKA FÖRSÖKA SKÄRPA MIG!
    2 och 3 återkommer jag till när jag funderat lite :)

    SvaraRadera
  3. Haha, du är iaf ärlig, men jag är lite förvanad eftersom du verkar vara en überordentlig människa med ordning pa saker och ting. Men nu blir det bättring förstar jag, vi kan alla behöva en liten push ibland :).

    Hälsningar en som hänger kvar med antik telefon för glatta livet. Borde antagligen grunda en rörelse "vaga vägra smartphone".

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du blir nog ganska ensam, till och med min mamma (73) har skaffat smartphone. Hörde att ungdomar börjat ändra sina ätvanor, trodde det skulle handla om att de åt onyttigare eller föredrog vegetariskt eller nåt sånt...men det handlade om att de börjat äta lagad mat med bara en hand, den andra var reserverad för telefonen. SÅ SJUKT. Men obs, nu svarar jag på denna kommentar med hjälp av min lur. Inget ont som inte har något gott med sig (men det är väldigt smått och pilligt och jobbigt).

      Radera