torsdag 30 juni 2016

Semesterlängtan deluxe

Massagen hos Gregor Clegane som jag var på häromdagen var något mindre våldsam denna gång. Blev nästan lite besviken över att inte stappla ut därifrån och se ut och känna mig som om jag varit utsatt för någon medeltida tortyrmetod. Är ju ett lite spännande inslag i ens annars så trista och medelmåttiga liv, tänker jag.

I övrigt går tiden extremt lååååångsamt nu såhär veckorna innan semestern. Förra året hade jag sen semester och då trodde jag att jag skulle AVLIDA innan det äntligen blev dags att knappa in ledighetskoden på jobbtelefonen. I år börjar min semester vecka 28 och det är väl rätt normalt. Men just nu, i slutet av vecka 26, känns det som en hel djävla evighet kvar att jobba. Gnäääällgnällgnäll.

Har i alla fall rott i land mina 30 hp i PEDAGOGISK GRUNDKURS med VG i alla delkurserna. Känner mig rätt nöjd med det även om jag gissningsvis inte kommer att ha någon som helst nytta av att veta vad gubbar har tyckt om olika saker i min praktiska verklighet. Jag trodde pedagogik handlade om hur man ska kunna lära andra på ett bra sätt, men just den biten har lyst med sin frånvaro så i det avseendet är jag lika oupplyst som tidigare. Men skitsamma, det verkar ju gå bra ändå.   

Har by the way nyligen läst boken Öppnas i händelse av min död av Liane Moriarty. Först bara: herregud vad många karaktärer, men sedan blev det lite ordning på det och då var den riktigt bra. Rekommenderas alltså.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar