fredag 20 september 2013

Leif Mannerström goes Lidl

Idag hade jag det sista av Leif Mannerströmkycklingen i min lunchlåda. Lite innan lunch snodde jag ett tuggummi av Micke. Micke har fått ett storpack jättebilliga tuggummin från Lidl av Lars, som lider svårt av att Micke köper för dyra tuggummin. Oklart varför, men så är det. Snodde i alla fall, eller inte ens snodde utan frågade om jag fick ta ett, tuggummi, och det fick jag. Vilket skulle visa sig vara ett misstag, för den kvardröjande smaken av Lidl-tuggummi i kombination med Leif Mannerströmkryddningen av kycklingen var fan skitäcklig. Det blev någon slags eftersmak av kummin av det, och jag gillar inte kummin. För att bli av med smaken blev jag tvungen att smaska i mig något annat, och det enda som stod till buds var det som återstod av förra årets julgodis, sparat som en form av karaktärsdanande övning fram tills nu då.

Kan tänka mig att förra årets julgodis tillverkades senast någon gång i början av 2012, så jag vet inte direkt om smakupplevelsen blev till det bättre. Kumminsmaken försvann och ersattes av någon slags lätt härsken chokladsmak. Men skitsamma, för nu är det helg. Ikväll ska vi se sista avsnittet av The Walking Dead säsong tre. Tror denna säsongen är den bästa hittills faktiskt. Så djävla spännande hela tiden. Eller, det är ju rätt förutsägbart också i och för sig. Men spännande som sagt. Och så är det ju Glenn. Och Daryl. Mmm...Glenn. Och Daryl.

Fast en grej med Daryl. Det här att han släpar runt på ett gigantiskt armborst hela tiden? Det är ju i och för sig smart att kunna skjuta för att döda utan att dra till sig uppmärksamheten, men det verkar ju så otroligt opraktiskt, aldrig har man händerna fria liksom. Fast för honom är det inte värre än att han flinkt kan trolla fram både kniv och handeldvapen om det skulle krisa, och det gör det ju rätt ofta i The Walking Dead. Fattar inte hur det går till eller framför allt var allt detta förvaras när det inte används, men jag antar att de är skickliga i klippningen av denna produktion.

Längtar hur som helst redan efter säsong 4. Raska på med den nu, tack.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar