lördag 21 september 2013

Hanging on the telephone

Men alltså vad sur jag blir på folk som inte kan organisera ordentligt. Imorgon ska jag på spårprov. Vet fortfarande inte hur dags eller ens vart fan jag ska åka, har bara fått besked att "din domare kontaktar dig senast lördag kväll". Och nu är det lördag kväll och än har ingen hört av sig. Eftersom jag inte vet vem min domare är kan jag inte heller höra av mig själv, vilket ju annars hade varit ett alternativ. Har dessutom tvingats att ha på ljudet på telefonen hela dagen, vilket nästan gör mig vansinnig eftersom det är en massa blippande och bloppande hela tiden, för att inte missa något samtal. Hatar att behöva ha telefonen nästan dom en djävla LIVBOJ och inte kunna stänga av ljud/lägga den ifrån sig/whatever.

Jag utgår från att det är tidigt, för viltspår innebär nästan alltid "gå upp i svinottan", så det är ju ingen grej i sig. Men jag tycker det är lite sopigt att inte kunna höra av sig och berätta vart man ska förrän i absolut sista ögonblicket, HUR SVÅRT KAN DET VARA, liksom? Provdatumet har varit bestämt i tusen år och i detta nu ska spåren dessutom vara lagda, så det är ju inte så att det slumpas ut ett område någonstans i Sverige.
Hatar att inte veta. Hatar dessutom att någon annan sitter på informationen men inte kan bemöda sig med att sprida den vidare. Ska nu tröstäta svingod fisksoppa, svingott vitlöksbröd och eventuellt avnjuta ett (litet) glas vin. Till det: Sista avsnittet av The Walking Dead säsong 3.

Mvh
Kontrollfreak_68:a

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar