söndag 19 maj 2013

Like a glove

WTF, nu har det gått flera blogglösa dagar igen. Det här duger inte. Kan inte skylla på byggkaos, för de sköter sig exemplariskt. Så här långt åtminstone, har precis slökollat på ett avsnitt av Arga Snickaren där det var en familj som blev grundlurade av en byggfirma. Inte att rekommendera när man själv ska ut med sexsiffrigt belopp. Den här familjen hade i och för sig betalat i förskott och det har ju inte vi gjort eftersom vi kom överens om att en viss del av jobbet skulle betalas i förväg, en annan del när jobbet var klart till 90 % och den återstående delen när allt var klart och alla var nöjda. Men han som äger byggfirman har precis fått tvillingar och får därför bara sova i snitt 4 timmar per dygn och "ligger lite efter" med pappersarbetet. 

Idag har det viltspårats, som vanligt. Igår sken solen från en klarblå himmel och producerade högsommarvärme så det stod härliga till, idag bjussade maj månad på ett präktigt åskregn. Eller det var avsevärt mer regn än åska, det senare var mer som det mullrade i fjärran. Men regnet föll i ett ymnigt strilande utan att mattas av det minsta. Fast det är ju bara vatten, och dessutom bra för potatisen och bönorna som nu äntligen har kommit i jorden. Försökte jag tänka när jag stod mitt ute i ingenstans och frös på en skogsväg, eftersom det känns som att cirka 80 % av viltspårandet går ut på att vänta. På sin tur, på att andra ska bli klara, på att jägarna ska berätta färdigt sina jägarskrönor. Men det gick åtminstone bra idag, så det var värt väntandet och frysandet.

Status på mitt djävla knä: Sådär. Bättre, men inte helt bra. Trist. Är sugen på att komma igång med löpningen ju. Så jag upprepar, du som sysslar med voodoo mot mig: SLUTA MED DET.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar