torsdag 17 mars 2011

Majority, the unknown, giving us the rules

Idag när jag kom till gymmet så var det en som hälsade på mig och frågade hur läget var. Jag gnällde lite över att det snöade, för det tycker jag gott att man kan få göra när det börjar gå mot slutet av mars och det har varit jävelvinter sedan i november. Då var det en kärring som stod bredvid som sa helt mästrande: Ja, men det är väl inget du ska gnälla över, tänk på dom i Japan istället.

Och nu är jag väl inte så korkad att jag tror att människor i Japan hade suttit och lipat för lite snö i dessa tider (det gör i och för sig inte jag heller, men ja, ni fattar). Men ändå, jag blir så irriterad. Folk är idioter.. För det första så lägger man sig väl inte i andra människors hälsande och hur-är-läget:ande (det är mest det som stör mig faktiskt). Och för det andra så blir väl inte Japans folk gladare för att jag står och säger att det är jättehemskt i Japan just nu. Och för det tredje så är det väl högst osannolikt att Japans folk ens skulle få reda på att jag står i den skånska myllan och gnäller lite över icke önskvärda sura gamla snöflingor.
Om det finns någon japan som läser detta och får lust att invända mot mitt vädergnäll, var så god. Men okända ickejapanska kärringar på gym ska bara hålla TRUTEN. Så var det sagt.

PS: Jag har en finne på hakan som stör lite också. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar