tisdag 5 januari 2010

Djävla Telia del 1

Igår fick jag ett stort paket från tomten, nej förlåt, Telia ska det vara. För jag beställde ju digital-tv i slutet förra decenniet, eftersom jag står i begrepp att lämna den skyddade verkstad som mitt gamla ComHem-hus har inneburit ifråga om dödande av analoga tv-sändningar, eller hur det nu var. Jag vet ju inte, jag bodde i ett ComHem-hus i det kritiska skedet, så jag slapp bry mig.

Men hur som helst. Telia och jag har varit vänner väldigt länge, eller jag har ju varit telefon- och bredbandskund sedan Jesus red in i Jerusalem på en åsna, men nu vete fan. För att få digital-tv var jag tvungen att beställa en så kallad "helhetslösning" med tv, telefoni och bredband. Det gjorde jag. Jag fick en bekräftelse på detta innan jul. Igår fick jag ett paket som innehöll all tänkbar utrustning för bredband och telefoni, som jag redan HAR, men ingenting alls för digital-tv, som jag då alltså INTE har. Om det nu inte har framgått tidigare alltså.

Jag ringde kundtjänst och hamnade på plats 81 i deras telefonkö. Trägen vinner, och väl framme fick jag prata med en som konstaterade att det inte FANNS någon beställning på digital-tv. Jag ifrågasatte varför jag enbart skulle ha beställt något som jag redan haft i åratal, samt varför jag i så fall fått en bekräftelse på att jag ändå beställt det jag enligt dem inte alls beställt. Som belöning blev jag kopplad vidare till en annan människa. Som i sin tur skulle "kolla med en kollega" och sedan blev jag bortkopplad. Jävlar vad arg jag blev.

Telia -  Nålsögat 1-0. To be continued...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar