torsdag 27 augusti 2009

Och är du hyfsat likadan kan vi gå vilse genom stan

Det går rätt trögt med mitt nyårslöfte, att läsa Sagan om ringen under 2009. Den 6 maj var jag på sidan 59, och för några veckor sedan var jag på sidan 96. Det är jag fortfarande. Och de har för helvete fortfarande inte lämnat Fylke! Min pojkvän påstår visserligen att de ger sig iväg på sidan 97, så jag borde ta tag i det här. Boken har legat i min väska hela semestern, och det har verkligen inte saknats tillfällen, men det tar emot.
 

Enkel matematik säger att om det har tagit 8 månader att läsa 96 sidor så är det dags att dra upp tempot en aning. Jag SKA. Eller jag skulle. Men så kom Stephen Kings nya. Och så började jag läsa-om Alice Hoffmans böcker. Och så ramlade en festlig novellsamling av Fritjof Nilsson Piraten över mig. Och så där håller det på hela tiden.

Och i helgen ska jag ju till Stockholm. I Stockholm finns till exempel Pocket Shop. Det finns inte här. Jag har ännu aldrig lämnat en Pocket Shop tomhänt kan jag säga.
Mmm...Pocket Shop.

Men men. Om vår Herre skapade himmel och jord på sju dagar borde jag väl kunna följa Frodo och grabbarna fram och tillbaks till Mordor på fyra månader. Kan man ju tycka. Den som lever får se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar