måndag 10 augusti 2009

Jesus walks in Idaho

Det där med simning är inte så lätt som man skulle kunna tro. Eller rättare sagt hur man ska bete sig i badhus. Mitt största problem just nu är att jag inte riktigt vet var jag ska göra av handduken medan jag simmar. Att lägga den vid bassängkanten känns uteslutet. Där blir den ju blöt, och själva poängen med en handduk är ju att kunna torka sig på den. Att torka sig på en blöt handduk känns direkt olustigt. Att hänga handduken en bit ifrån känns inte heller så lockande. Där kan den ju bli stulen. Inte för att jag tror att just min handduk skulle vara så himla attraktiv, men man vet ju aldrig. Folk är idioter, och idioter skulle mycket väl kunna få för sig att stjäla en handduk om de råkat glömma ta med en egen. Tror jag.

Återstår omklädningsrummet. Vid duscharna finns speciella hyllor för handdukar, men det är ju samma sak där, någon idiot snor den. Eller okej, badhus är kanske inte precis fullproppade med handdukstjuvar, men det finns åtminstone folk som tar fel, och så får man stå där och vänta i tusen år för att se vems handduk som liksom blir över istället. Det känns ju inte så lockande.

Det enda rimliga alternativet som jag ser det är att förvara handduken i sitt låsta skåp. Vilket innebär att man får stå där och droppa på golvet medan man låser upp. Och sedan får man byta om stående i en liten pöl och slutligen bli blöt om strumporna. Jag hatar att bli blöt om strumporna, så det känns också som ett dåligt alternativ. Sista alternativet verkar vara att vänta med att ta på sig strumporna tills man kommer utanför omklädningsrummet. Men så har jag aldrig sett någon annan göra.

Det känns som att det borde finnas något slags KNEP. Något ytterst elementärt som alla fattat utom jag. Illuminate me, pls.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar