måndag 1 juni 2009

"Ja, ångerfull och ångerfull, det beror på vad man menar med ångerfull" "Ångrar du dig?" "Jaja!"

Nu har jag lyckats med konststycket att ta mig genom hela Star Wars. Utan att somna. Eller åtminstone nästan. Enligt min mening är det alldeles för många och långa scener där de flyger med rymdskepp och skjuter med laser. Det blir liksom lite enahanda. Lätt att tappa koncentr...zzzzzzzzz.  

Då kan det låta så här efteråt:

Jag: Men är det inte JÄTTEKONSTIGT att bara kan gå omkring hur som helst med en stor apa inne i Dödsstjärnan? Jag menar, de möter ju folk hela tiden, är det ingen som liksom: Hallå, vad är ni för ena?
Min pojkvän: Men fatta, Dödsstjärnan är ju som en hel planet. Den är SKITSTOR. Du reagerar väl inte på alla människor du möter och undrar vad de gör?
Jag: Jamen i alla fall! Jag hade ju reagerat om jag hade mött Harrison Ford och en apa! Och varför heter Luke Skywalker Luke Skywalker egentligen? Alla dom andra heter ju...ja, Chewbacca och Han Solo och Obi-Wan Kenobi och sådär, det är ju liksom rymdnamn. Men LUKE SKYWALKER, det är ju hur amerikanskt som helst! Det är ju helt inkonsekvent, varför heter han så?
(DEMONSTRATIV TYSTNAD)
Jag (lite ångerfullt):
...eller det kanske inte är så lätt för dig att svara på det, kanske?

Det värsta är att det tydligen finns FEM (5) ytterligare filmer. Men nästa helg är det min tur att bestämma film. Då djävlar blir det en repris på Dom kallar oss mods, som min pojkvän hittills lyckats slingra sig undan. Det är FÖR LITE socialrealism i rymden och hör sedan.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar