torsdag 16 oktober 2008

Hes the one who must decide whos to live and whos to die and he never sees the writing on the wall

Tack vare den lilla internetkursen i kvalitetsteknik är jag numera att betrakta som student. Åtminstone så tillvida att jag har ett csn-kort, eller vad det nu kan tänkas heta när man finansierar sina studier på egen hand, samt ett annat kort som bekräftar att jag betalat en sur slant till Kristianstads Studentkår.

Det senare kortet skulle vara LADDAT MED RABATTER, stod det i jättetext i det medföljande brevet. Och så skulle man gå in på internet och aktivera kortet, och det gjorde jag, och sedan kunde man söka på sin ort och se hur man kunde spara TUSENTALS KRONOR. Och även om jag kanske har lite mer än kuksugar-csn:s nådesummor att röra mig med så är min småländska arvssynd tillräckligt stor för att jag ska tycka att det är mycket intressant att kunna spara TUSENTALS KRONOR.

Om man sökte på "alla branscher" och "Kristianstad" så fick man upp hela två företag där man fick hela 5 % rabatt, och det var Kjell & Co och McDonald’s. Det blir rätt många batterier och Big Mac & Co innan man har sparat några TUSENTALS KRONOR. Kan ju jag tycka.

Det här låter som mer som att det skulle kunna vara ett incitament för att proffs-fika med kamrat Drakenhierta. Vi brukar nämligen besöka ett hamburgerställe och (minst) ett nördställe när vi proffsfikar. Och det är väl så här man stämmer träff med folk i nådens år 2008, eller va?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar