torsdag 23 oktober 2008

Dust my broom

För några veckor sedan råkade jag gå på en åker på vilken det nyligen kört en gödselspridare. Man kan säga att mina magiska gymnastikskor fick en helt ny arom. Ja inte bara dom, utan hela vårt kombinerade omklädningsrum slash kök slash allmänna förvaringsutrymme här på jobbet osade lagård i flera dagar, och tillmälena kring min person haglade friskt.

Häromdagen genade jag över en betåker och sulorna på mina Kalle Ankaskor fick därigenom ett saftigt påslag av skånsk mylla. När jag gick omkring på jobbet dagen därpå råkade ett par lerpartiklar avyttras på golvet. Eller det var kanske mer än "ett par" i och för sig, men att bli döpt till "mögtoffla" bara för det, tycker jag är att ta i. Att ens rum kallas för "spiltan" är också en grov överdrift av den rådande hygieniska golvstandarden.

Fast jag kände att det var lite på sin plats att be firman som städar våra lokaler om ursäkt för merarbetet jag orsakat. Det var inte precis så att de fick nyanställa, men snudd på. Vad gör man inte för att skapa fler arbetstillfällen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar