onsdag 8 oktober 2008

"Hos Bo Ohlsson i Tomelilla, hej, här får du mest för pengarna"

Något av det töntigaste jag vet är när folk, eller rättare sagt par, har gemensam mail. Jag skulle hellre sprätta upp stora kroppspulsådern med en stekspade än att uppge lasseochlisa-snabela-teliapunktkom eller något liknande som e-postadress.* Då är steget inte långt bort från likadana träningsoveraller, Bingolotto och bussresor till Ullared.

I väl valda delar av Skåne kan man åka på bussresa till Bo Ohlsson i Tomelilla**. Jenny och jag funderar starkt på att hänga på någon gång i rent studiesyfte. Men turlistan förutsätter nog att man är pensionär eller åtminstone arbetslös, och det tar emot lite att be om ledigt för att ta Hillbilly-expressen till Tomelilla för att handla asbilliga flanellskjortor och WC-rengöringsmedel tillsammans med ett urval av skånska white trash-personligheter.

Annars var det billigt. 69 spänn tur och retur, och visar man upp bussbiljetten i kassan inne på Bo Ohlsson så får man 50 kronors rabatt. Jag utgår från att det är EN buss som kör något slags uppsamlingsheat i Tomelillas omkrets (7 mil enkel resa härifrån), så det verkar vara en ren förlustaffär om ni frågar mig. Men bussbolagsdirektören kanske låter sig blidkas med veckans erbjudande, C-vitaminbrus för endast 9.90, vad vet jag?

Egentligen skulle jag skriva något giftigt om hur töntigt jag tycker det är med par som bloggar i en gemensam blogg, men jag kom alldeles av mig. Det får bli en annan gång.

* Lasse och Lisa heter egentligen något annat. 
** För er som inte känner till det är Bo Ohlsson i Tomelilla ett lågprisvaruhus med kraftig töntstämpel. Åtminstone om man frågar mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar