fredag 17 september 2021

Möte i monsunen

På mitt jobb har vi s k tavelmöte varje fredag. Förr i tiden, innan pandemin, innebar det att alla samlades vid en för ändamålet avsedd whiteboard och så gick man igenom den gångna och kommande veckans aktiviteter. Tavlan användes till att skriva upp att-göra-saker på. Nu har vi inte haft några fysiska tavelmöten sedan mars 2020, utan vi har haft dom på Teams. Jag är ett stort FAN av digitala möten.  Tycker själva mötena blir mer effektiva och så slipper man ju en massa transportsträckor. Om ett möte börjar klockan 10 så är det ju mer så att folk kanske kommer släntrande nån minut innan, men sen ska det ju  hämtas kaffe och småpratas och vips springer minutrarna iväg. 

Men idag ska vi alltså ha vårt första fysiska tavelmöte på ett och ett halvt år. Häromdagen hade jag besök av en myndighet och då tog vi i hand när vi hälsade. Allt sånt där känns väldigt ovant och nästan lite fel? Än är det vinter kvar säger mor. 

1 kommentar:

  1. Ja, det där med att ta i hand har man släppt helt och hållet, tycker jag. Kändes konstigt i början, men nu tar det emot att skaka tass. Tänk så anpassningsbara vi är.

    SvaraRadera