fredag 12 augusti 2016

Netflix or die (eller: hur man får in maximalt antal parenteser i ett blogginlägg)

Känner att nattsömnen blivit lidande av en veckas innehav av Netflix. Innan var det bara: "äh, det är ändå inget på tv, jag kan lika gärna gå och lägga mig" när klockan började dra sig mot niotiden (stiger upp 04.15 så någonstans där måste man börja tänka på sin skönhetssömn, i alla fall i veckorna). Men nu är det Stranger Things (och ja, jag tycker också att den är Så. Himla. Bra, precis som samstämmiga oberoende källor har vittnat om) och Orange is the new black (blev helt till mig när jag upptäckte att det fanns TVÅ säsonger jag inte sett) varje kväll. Och det är ju bara EN BRÅKDEL av allt som finns (i pipelinen ligger bland annat: Marcella och The River). Och sen kollar vi ju på The Night Of (också jättebra serie) på HBO. Men den går ju i realtid, så det blir bara ett avsnitt per vecka (fast i helgen blir det nog två eftersom den lite har kommit i skymundan p g a ovan nämnda Netflixknarkande).

Något OS har jag inte sett förutom en (1) handbollsmatch (som Sverige förlorade). Men när jag körde till jobbet i morse så hörde jag samma intervju med Sarah Sjöström (om hennes brons på hundra meter nånting) inte mindre än tre (3) gånger på en och samma halvtimme så det är ju ingen större risk att man missar något (i alla fall inte så länge någon svensk(a) har medaljvittring).

3 kommentarer:

  1. The Night of har vi också kollat på UTAN TEXT. Känner att jag har missat typ 75% av dialogen. Tycker första avsnittet var skitbra men nu är det lite segt. Kanske bara för att man råkar vara lomhörd samt inte världens bästa person vad det gäller det engelska språket. Gah!

    SvaraRadera
  2. Det hade jag ALDRIG klarat, tycker alla pratar jättefort, och speciellt de tuffa killarna i häktet/fängelset har ju inte precis skolengelskavokabulär. THANK GOD FOR TEXTREMSA!

    SvaraRadera
  3. Härligt att höra! Ska köra Netflix-maraton i höst/vinter!

    SvaraRadera