fredag 27 mars 2015

What other guy

Kollar på True Detective, som mycket väl kan vara den bästa kriminalserie jag sett EVER. Det är ju inte mycket till tempo, men herregud vilket upplägg och vad snyggt gjord den är. Estetik är extremt underskattat när det kommer till polisserier.

En sak jag inte fattar är dock denna: varför vill alla ligga med Marty? Han är ju något av ett as, verkar inte vara speciellt smart och är inte ens speciellt snygg och dessutom gift (med en vrålsnygg donna) och har två barn. Ändå verkar horder av långbenta slanka kurviga 20-åringar nästan slåss om att få hoppa i säng med denna gubbe. Ett mysterium lika stort som vem som egentligen mördade och satte de där hjorthornen på den där tjejen i första avsnittet.

Lyssnar på Adam Cohens We Go Home som först bara var en bra låt och sen såg jag videon och tänkte först att här har vi en rocksnubbe som festar och är kanske lite olyckligt kär, tills jag såg slutscenen och undrade om inte Adam också är något av ett as i stil med ovanstående. Vad har pappa Leonard att säga om detta?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar