fredag 13 mars 2015

Hatar Blocket

Kollade på Blocket efter barncyklar. Känner mig lite som Gemma i Sons of Anarchy när det kommer till MY BOYS. Barnbarnen då alltså. Ja, inte så att jag låter horor och mc-gängs-prospects passa dom medan föräldrarna är ute på diverse illegala verksamheter och jag själv sitter och röker brass med den lokala polischefen. Men det är kanske bara en tidsfråga innan det blir verklighet.

I alla fall. Mailade en som hade en barncykel till salu och frågade om den fanns kvar, fick ett raskt sms med svar att ja, det gjorde den, det skulle komma någon och kolla på den på söndag men om jag ville hämta den innan så gick det bra. Men alltså, så gör man väl ändå inte? var min tanke. Man lovar väl inte först bort den till någon och sedan erbjuder första bästa intresserade att snika sig före i turordningen? Sen blev jag lite Gemma igen och tänkte ÄH, SKIT SAMMA och frågade när det passade att jag kom. Fick svar att idag var dom hemma 16.30 och imorgon lite till och från så då var det bäst att ringa först. Sms:ade tillbaks och frågade om det gick bra om jag kom kl 17.00 idag. På det: Inget svar. Ska man tolka det som ett ja eller nej, jag bara frågar? Tröttnade efter några timmar och sms:ade igen att jag hade hittat en annan cykel. Det hade jag inte, men skit samma.

Det var lite där jag kände att jag hatade Blocket. Jämt och ständigt får man höra att folk bara lägger ut saker på Blocket och de blir sålda på nolltid och det är aldrig några problem med någonting, och jag tycker ju att det är bra med begagnatmarknad framför nyproduktion så egentligen borde jag ju älska Blocket. Men det gör jag inte för jag tycker det är ett ständigt meckande innan det kommer till ett avslut. Folk som inte hör av sig. Folk som hör av sig alldeles för mycket. Folk som ska pruta på någonting som redan är löjligt billigt. Folk som lovar att komma och som aldrig kommer. Och så djävla vidare i all evinnerlighet.

Så det blev ingen barncykel. Tycker inte precis att det går smidigt för mig (det gör det ju i och för sig sällan för Gemma heller när jag tänker efter). Eller så är det bara ett utslag av fredagen den 13. Stekte pannkakor innan och de blev jättetjocka. Oklart varför, så brukar det inte vara. Men det har säkert också med fredagen den 13 att göra på något sätt. 




1 kommentar:

  1. Det finns inga regler på Blocket och i Krig! Jag orkar knappt ge mig in i Blocket-buisnessen. Säljer man ringer en massa dårar. Mina kompisar skulle sälja sin bil. Vid 00 på natten ringde nån & frågade om de fick komma och kolla direkt???

    SvaraRadera