söndag 15 juni 2014

En bild säger mer än tusen blogginlägg, eller nåt.

Har fixat Photoshop till min laptop, äntligen. Problemet med min laptop är att den inte har någon cd/dvd-läsare och jag hade mitt Photoshop på en skiva. Gick ej att lägga över på något USB-minne om någon nu trodde att det skulle vara så himla enkelt. Har nu laddat ner Photoshop CS2, vilket förmodligen skulle vara den versionen av Photoshop som Jesus skulle ha använt om han hade velat ägna sig åt bildredigering och det var väl så Adobe tänkte när de helt slappt lät den ligga ute bland sina downloads. Att ingen ändå skulle vilja ha något så mossigt och gammaldags istället för en rykande het version. Det duger dock bra åt mig. Så djävla mycket hinner man ju ändå inte sitta och pilla med sina bilder nuförtiden.

Det är inte direkt någon sport att fotografera dovhjortar häromkring. Här är ett gäng som slappar i en veteåker, ett förevigande jag har hottat upp med lite extra "saturation".

Okänd fågel. Gulsparv? Gulfink? Gul är den i alla fall, och gräset är grönt, (ribban är vit, Martin är brun...det finns ett Varan-teaterncitat för alla situationer) etc.

Humla på tistel. Denna bild är inte photoshoppad, utan får illustrera den gamla devisen "En kamera med bra makroläge gör människan lycklig".

Halvdassig bild från i vintras som genast blir lite mer spännande när man drar upp kontrasten. Mmm. Älskar Photoshop.

Sitter för övrigt och njuter av att Sverige just nu slaktar Rumänien i VM-kvalet i handboll. 18-8 står det för närvarande och det är därför jag kan sitta och blogga lite under tiden. Även om jag tyvärr har sett Sverige tappa en tiomålsledning (mot Polen), och även ta in ett tiomålsunderläge (mot Ryssland). Allt kan hända i handboll, men just nu känns rumänerna ganska uppgivna och förbannade.
VM i Quatar är i januari nästa år och det behövs ett svenskt deltagande för att man ska uthärda oxveckorna. Gärna en rejäl medalj också förstås, men ett VM utan Sverige är ju precis meningslöst. Det är ju liksom inte ens lönt att titta även om det är bra handboll. 

Idag har jag tagit bort sly med min röjkniv. ÄLSKAR min röjkniv, den är så djävla mäktig.  Photoshop, handboll, röjkniv. Alla goda ting är tre.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar