torsdag 29 maj 2014

Kristi Himmelsfärd

Kristi Himmelsfärd är ju en himla bra grej alltså. Åtminstone om man är ledig, vilket jag är. Åtminstone om man lyckas snika sig till att vara ledig på klämdagen också, vilket jag lyckades med. Åtminstone om man dessutom slapp jobba i helgen, vilket jag också lyckades undgå (med ett nödrop). I give you: LÅNGHELG. Så djävla bra helt enkelt. Det kan jag behöva. Har stressat alldeles för mycket på sista tiden. Jobbat som ett as, jobbat över fler dagar än jag har jobbat normal tid samt haft fullt upp på den så kallade fritiden. Hodeladi hodeladi hoppsan vilket liv, typ.

Idag har jag varit i Hörby. På internet heter det Horby. Det tycker jag är lite humoristiskt. Det kanske man inte tycker när man bor där, men det är ju inte mitt bekymmer. På hemvägen stannade jag utmed vägen och köpte jordgubbar av en ungdom i tandställning som inte kunde låta bli att fingra på sin SMARTPHONE ens när hon tog betalt. Gud hjälpe mig för dagens ungdom säger jag bara. Vill gärna äta dessa jordgubbar, men är så sabla mätt efter middagen. Dagens i-landsproblem är härmed presenterat.

Tidigare i eftermiddags tog jag en powernap på en timme eller så. Det är förmodligen längre än vad definitionen av "powernap" innefattar, men jag behövde det. Sen tyckte jag att jag kunde unna mig ett litet glas vin till middagen, men det är ju ungefär detsamma som att bjuda in John Blund oavsett om man har taktiksovit innan eller ej. Så nu är jag trött. Klockan är 21.30. Men långhelgen väntar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar