lördag 10 maj 2014

Ett trött litet inlägg

Saker som är JÄTTEJOBBIGA just punkt nu:
1. Är dödstrött och har lite ont i huvudet och vet inte om det kommer att utvecklas till "huvudvärk från helvetet" eller gå över om jag tar en treo. Nu skulle man ju tycka att "amen det är väl bara att ta en treo och se om det går över", men om det är "huvudvärken från helvetet" som är i antågande är en treo snarare lite av ondo. Vet ej varför, men så är det.
2. Kom precis på att müslin är slut, måste därför resa mig, gå ut i köket, sätta på ugnen och hacka ihop lite müsli-ingredienser. Överlever inte en helgmorgon utan yoghurt och müsli. Den var dessutom slut redan igår, men i morse klarade jag mig tack vare en gratispåse från Vårrusets goodiebag. Sen tänkte jag "jag fixar ny när jag kommer hem". Utan att räkna med att när jag kom hem så var jag trött och hade lite ont i huvudet, vilket gjorde allting jobbigare.
3. Fryser lite, men orkar inte tända i kaminen. Trots att det finns ved inne. Eller jo, det är klart jag orkar, men det tar liksom emot att resa sig.
4. Är även hungrig, och det finns färdig mat, bara att värma i kylen (tack vare förutseende moi), det finns även färdig sallad, bara att ta fram, men: ORKA.

Energinivån just nu: minus 3000 enheter. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar