onsdag 11 maj 2016

På radion tyckte dom att Danny Saucedos låttitel "Hör vad du säger men jag har glömt vad du sa" var "jättelång" men dom har ju uppenbarligen aldrig hört Toy Dolls gamla dänga "Queen Alexandra Road is where she said to be, but was she there to meet me? No chance"

Nämen nu är det väl fan MELLO igen? Tydligen är det till och med MELLOVECKA med nedräkning och genrep och grejer och inget kunde intressera mig mindre, men det blir väl så när man inte har kollat sen Carola vann med Främling och inte ens då tyckte det var mycket att hänga i julgranen. Råkade bli tvungen att lyssna på nattradions snack härom natten om ifall FRANZ skulle ha mössa eller inte mössa, och om mössa, vilken mössa? Alltså? Nä. Jag finner inte ord. Ondgjorde mig i fikarummet och då var det en som sa att han, FRANZ då, "ser så ung ut när han har kepsen bak och fram på det där viset". MAJ GADD.

Och för övrigt läste jag i en såkallad proffsblogg att det enda som behövs för att kunna leva la dolce vita på reklampengar är "lite vilja och engagemang". Ska säga det till romen som sitter utanför Konsum. Sluta tigga, börja blogga. INTE.

Nä, seriöst. Finns inget som stör mig så mycket som när rika människor som är födda med en hel djävla uppsättning silverskedar i truten tror att allting handlar om floskler som "lite vilja och engagemang". Att de tycker att de "har börjat med två tomma händer" och kommit dit de är idag enbart genom "hårt arbete". Som att det handlar om att alla andra, som inte är framgångsrika och förmögna, är oföretagsamma och lata. Men det är väl lätt att tänka så när man har en stadig backup i form av pappaspengardotcom vart man än i världen sig vänder. Vissa människor är liksom predestinerade att glida fram på en fet räkmacka, och det är ju som det är. Men när de påstår att det handlar om "vilja och engagemang" så blir jag fan i mig VANSINNIG. Hur dumma får folk egentligen bli utan att det är straffbart? Vill skjuta hela världen nu. Typ.

1 kommentar: