onsdag 11 november 2015

Doesn't matter if we talk, 'cause talk is cheap

Idag var jag på systemet och köpte fyra lådor ekologiskt vin, två vita och två röda. Räknar med att de ska vara åtminstone över helgen, HÖ HÖ HÖ. Nä, det lär väl räcka till långt in på det nya året.
"Hade jag handlat så mycket så hade jag åkt till Tyskland istället" sa en bekant för ett tag sen angående att han visst hade sett oss utanför systemet i somras och tutat och vinkat, men vi hade inte sett honom eftersom vi tydligen hade så djävla mycket att kånka på. Ja, så kan det gå när man bor på landet och måste passa på att bunkra när man är i civilisationen. Vi har ju visserligen ett utlämningsställe här i byn, men det är så djävla bökigt att beställa sen de skippade katalogerna som man kunde stå och bläddra i och hitta inspiration. Nu måste man veta exakt vad det är man vill ha, för annars kan de inte söka upp det i SYSTEMET (HÖ HÖ HÖ) på "datan". Och det har jag ju aldrig nån aning om, eftersom jag dricker lite vad som bara det är ekologiskt och vitt (har i princip slutat med rödvin på grund av att jag numera bara kan dricka max ett halvt glas om jag inte vill belönas med huvudvärk frampå småtimmarna, och roligare kan man ju ha. Ska väl också tillägga att det inte är så att jag är vaken och festar "frampå småtimmarna" (HA HA HA säger jag bara) utan  det är alltså  det att jag vaknar AV att jag har en djävulsk huvudvärk som inte då är bakfylla, eftersom jag i regel alltid blir trött innan jag blir full. Ont i huvudet ska jag tydligen ändå ha, enligt någon lag om alltings djävlighet).  Ja, i alla fall så gäller det att passa på att bunkra, men det är något skamligt mellan svenska folket och dess relation till alkohol. Att mötas på systemet är i princip lika illa som att mötas på en bordell (tror jag i alla fall, har aldrig varit på någon) och har man köpt mer än 37,5 cl av någonting alkoholhaltigt så måste man nästan säga något om att man ska ha gäster på middag, så att inte folk ska tro att man sitter hemma och kranar livet ur sin bib och har ett MISSBRUK.

Var också i ostaffären och köpte en 24 månaders lagrad herrgård som var TO DIE FOR. Herrgård brukar ju annars inte direkt vara något man associerar med mycket smak, men den här var något alldeles i hästväg. Fick smaka den förra fredagen och trodde allvarligt att jag hade dött och kommit till osthimlen. Mmm. Kilopriset var väl också någonting TO DIE FOR, men det är smällar man får ta.

Har nu ätit knäckebröd med denna UNDERBARA ost och är fullständigt belåten. Vinet får dock vänta, så präktiga är vi i detta hemmet att vi aldrig skulle få för oss att ta ett glas alkoholhaltigt på en vardag. Nu ska jag läsa en trökig bok om makt och sedan är det Bonde Söker Fru. Har idag läst en lång tråd på ett forum där alla ÄLSKAR Stefan och HATAR Marcus, och jag känner nästan tvärtom. Eller inte så att jag känner att jag skulle ha velat dejta Marcus om jag hade varit singel, men jag hade inte velat dejta NÅGON i årets säsong. Stefan är ju bara too much (höll helt ärligt på att gömma mig bakom hela JYSK:s sortiment av skämskuddar när han skulle äta hamburgare och prata med mat i munnen och rapa och slafsa och ha sig, och alla bara GUUUD VAD HAN ÄR NATURLIG OCH CHARMIG), Pontus för ung, Daniel för tråkig och Marcus...jag tycker mest att han är rätt intetsägande, så jag fattar inte riktigt vad det är folk hakar upp sig på? Ja, inte min typ som sagt, men det finns de som är värre enligt min mening.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar