onsdag 27 maj 2015

Se på fan

Igår, lite efter att jag hade skrivit gårdagens gnälliga inlägg om tretti punkt se så fick jag ett sms att paket från nämnda ställe nu fanns att hämta på Konsum. Orkade dock inte gå dit igår, för jag höll på att betala räkningar och röja och plantera sallad. Tror fåglar har ätit upp cirka två tredjedelar av mina salladsfrön som jag sått, för det har bara grott i en tredjedel av lådan. En distinkt tredjedel alltså, som om någon systematiskt ätit sig från kant till kant men blivit avbruten. Det kan jag ju i alla fall inte skylla mördarsniglarna för, utan det måste vara någon fröätande. Jaja kompletteringssådde jag i alla fall, vi får väl se hur detta utvecklas.

Men idag ska jag alltså hämta ovan nämnda paket. Jag är ganska nyfiken på om det är en WAKE UP LIGHT eller ett våffeljärn. Om jag ska få vakna utvilad eller äta gott. Stay in tune, det kommer att löna sig eftersom ingen detalj i detta liv är så oviktig att den inte går att blogga om.

1 kommentar:

  1. Borde vara våffeljärnet... Det har du väntat längst på, och det har du mest nytta av nu.
    Håller tummarna att du får ett till sms imorgon och kan hämta ut både våffeljärn och wake up light på en gång. Så kan du grädda våfflor i jävligt starkt sken med fågelkvitter i bakgrunden.

    SvaraRadera