måndag 4 maj 2015

Saker att störa sig på

* Att man, i det här fallet jag, köpte en surfplatta utan usb-ingång. Eller det kanske inte ens finns, vad vet jag? Jag tyckte det var så självklart att jag inte ens kollade, och nu har jag i alla fall ingen. Och jag GILLAR INTE PEKSKÄRM. Har försökt förlika mig, men antingen har jag Sveriges tjockaste fingrar eller så är jag bara trög. Men jag vill ha en mus. Funkar ju sådär när man inte har usb-ingång, för till och med de där trådlösa har ju en liten mottagare som ska petas in i usb-ingången. Jo, jag köpte ju en blåtandsmus, men jag kan uppenbarligen inte med blåtand heller, för sitter man inte och rör på den stup i kvarten så går den ner i något slags energisparläge och så får man klicka 200 gånger för att den ska vakna till liv igen. Känns ju måttligt modernt om ni frågar mig.

* Att man, i det här fallet jag, beställde hundmat på nätet och hade en kod som gav 100 kronors rabatt och SÅ GLÖMDE JAG ATT FYLLA I DEN. Satfläsk vad störigt.

* Att man, i det här fallet jag, bara skulle flytta lite ved, eller rättare sagt trädstammar som ska sågas upp till ved, och för varje stock jag vände på satt det minst 10 små mördarsniglar och gonade sig i den kvardröjande fukten från de senaste dagarnas vårregn, och alla vet ju att varje sån där liten mördarsnigel växer och blir stor och varje stor mördarsnigel kan lägga hundratals ägg. Ungdomarna dekapiterades därför skoningslöst en efter en med ett vasst föremål, jag var lite som Ned Stark där, döden var ögonblicklig. Men det tog fan i mig hundra år att flytta den där veden bara för det.

* Personer som går omkring med munnen mer än halvöppen. Har ett par såna personer i min relativa närhet och jag står knappt ut med att se det. Har lust att ge dessa personer varsin rejäl lusing eftersom de ser så otroligt enfaldiga ut. Sådärja, nu var det sagt (dock inte till dem det berör. Än.)

3 kommentarer:

  1. Haller fullständigt med, jag avskyr pekskärmar. En mus är ett maste.

    Fick du mitt email?

    Annika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Jodå, nu ska jag bara plöja igenom 8 års blogginlägg :) keep up the good work!

      Radera
  2. Hehe, da har du att göra nagra ar framöver. Och det är nästan 10 ar, första bloggen hade ett annat namn, länk finns.

    Annika

    SvaraRadera