måndag 1 april 2013

Mmmmmmmåndag

Alltså, det här med påsk är ju fina grejer, kunde det inte vara påsk typ en gång i månaden eller så? JAMEN DÅ SÄGER VI DET, nähä, så lätt gick det visst inte. Sitter nu här och liksom suger ut det sista av den här ledigheten. Idag är vår bröllopsdag, men vi får visst skjuta upp firandet till nästa helg eftersom ingen kommit ihåg att köpa bubbel, vilket är ett måste i festliga sammanhang.

Har viltspårat med Remus idag och det gick ganska bra, fast han är en lurig liten rackare som inte med en min röjer när han växlar över på ett annat spår. Sedan hade vi teoriundervisning, liggandes i en solig skogsbacke där snön smält undan och det var riktigt stekigt. GÖTT var väl bara förnamnet.  Åkte hem, lagade baconlindade kycklingfiléer fyllda med rödlök, fetaost och soltorkade tomater. Så åt vi och kollade ett avsnitt av den förfärliga American Horror Story. Röjde undan efter maten och noterade ett mystiskt dunkande ljud någonstans ifrån. När man precis har kollat på läsk i form av AHS så ligger det nära till hands att tro att det är någon fd ägare till ens hus som dött under mystiska omständigheter och som nu sitter och dunkar sin avhuggna skalle i vindsgolvet eller något i den stilen, men det visade sig bara vara Onda Dockan som var ute och piskade mattor.

Noterade även att pizzerian här på gatan är till salu. Det låter ju inget vidare, man vet vad man har men inte vad man får, typ. Tänk om de nya ägarna är ena riktiga snuskpellar som dekorerar pizzorna med roadkill för att dryga ut dagskassan en smula. Det skulle ju också kunna bli tvärtom, bättre, men så himla lönsamt kan det ju inte vara att driva en pizzeria i en avkrok nere på nästan-Österlen där det dessutom redan finns två andra matställen att konkurrera med utmed samma genomfartsled.

Nu hoppas jag i alla fall att den där djävla snön smälter undan inom de närmaste dagarna. Här är fortfarande ett tjockt lager, vilket känns helkonstigt nu när man har ställt om till sommartid och allting. Ljuset blir helt fel på något vis. Så kom igen nu plusgraderna och gör jobbet!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar