söndag 28 april 2013

Sådan leda bryter ner en bra frisyr

Ja, här bloggas det inte så det ryker direkt. Har inget att blogga om eftersom jag bara jobbar. Är trött på att bara jobba och vill ha LEDIGT. Skulle egentligen varit ledig torsdag fredag denna veckan, plus onsdag som är första maj. En riktigt härlig långhelg med andra ord. Men av olika anledningar som jag inte kan gå in på här så blev det inte så. RÖV.

Idag har jag och Remus gått viltspårprov. Han fick en etta, vilket inte är samma sak som att till exempel ha en etta i slöjd utan i det här sammanhanget är det högsta betyg, så jag är helnöjd. För Remus kvittar det om han deltar i ett prov eller om det bara är träning, han är nöjd när han hittar klöven i slutet och får bära den och malla sig på väg tillbaks till bilen, och sedan får han mumsa lite torkad lammlunga som belöning. Vi uppskattar olika saker här i livet.

Är lite stressad eftersom helgen redan är slut. Har bland annat ett potatisland att gräva, tomat- och gurkfrösådder att plantera om och squashfrön och bondbönor att peta ner i jorden. Men det får väl bli på första maj, arbetarens dag. Ett hittills tomt blad i min fullspäckade agenda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar