onsdag 23 juli 2008

Like they do in Babylon

Plastmamman skrev om reklam för mensskydd och länkade till Libresses hemsida, vilket visade sig bara vara ett musklick bort från en rätt avsevärd stegring av blodtrycket.

Just nu är våra Libresse Invisible-paket fyllda med spännande design. Samma bindor som vanligt fast hela 84 olika mönster och färger att välja mellan. Nu är det lätt att hitta dina favoriter till handväskan, skriver man i en ton så äppelkäck att den framkallar sura uppstötningar. Och jag vill genast invända att det vore angenämare om Libresse Invisible vore fyllda med mensskydd istället för med "spännande design". Och om man nu prompt vill matcha sina mensskydd med övrigt innehåll i handväskan så känns 84 olika färger och mönster på förpackningen inte precis som någonting som underlättar. Snarare tvärtom, vilken färg ska jag ta idag? Tänk om någon ser att jag har samma förpackning som förra månaden? Gud vad jobbigt liksom.

Om man klickar vidare på Libresses otroligt fräsiga hemsida så kan man även skapa en digital ägglossningskalender. Det kan verka jobbigt och komplicerat att hålla reda på sin menstruation, ägglossning och den mängd andra saker som händer i kroppen varje månad under menscykeln, men nu finns det ett enklare och roligare sätt att hålla sig informerad. Libresse har skapat en unik digital ägglossningskalender som handlar om dig och din kropp! Följ de enkla stegen här nedan och upptäck kalendern som alla pratar om. Libresses berömda ägglossningskalender håller koll på din menscykel och din ägglossning och skickar sms och e-post så att du hela tiden vet och är förberedd på vad som händer i din kropp under menscykeln. Dessutom kan du välja vilken personlighet din kalender ska ha. Om du känner dig nere på grund av PMS kanske du uppskattar sms med lite humor. Om du istället har väldigt ont under mensen kanske ett tröstande e-postmeddelande kan få dig att känna dig lite bättre, skriver man helt

Man kan ju bryta ihop för mindre. Vem i hela världen tror att det finns ett uppdämt behov av att få inkorgen fylld med information om statusen på sin livmoderslemhinna? Och när man helst av allt vill slå ihjäl hela världen på grund av pms känns det ganska osannolikt att man plötsligt skulle bli helt yster och upprymd av att bli sms-terroriserad med uppsluppna skrönor från Libresse.

Män vet helt enkelt inte vad de missar. Ett fall för JämO kanske? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar