onsdag 30 juli 2008

It makes the women glad to have a handy man around

Plötsligt händer det, som det heter i reklamen för Triss.

Jag har, i sjuhundra miljoner år eller så, varit på jakt efter The Domino Club med The Men They Couldn’t Hang. Min syrra har den på vinyl. Med hack i låten Grave Robbing in Gig Harbour. Det duger ju inte. Jag har letat efter den på cd. Den finns inte. Eller jo, på amazon.com, men jag är så mesig när det gäller att beställa grejer från utlandet. Och dessutom MÅSTE det väl finnas något mer än jag och min syrra som gillar TMTCH, tycker man ju. Så jag har letat efter den på nedladdningssajter andra ställen, men den finns inte där heller. 

Jag har till och med betalt pengar för att ladda ner den på Itunes, bara för att upptäcka att det enda stället jag kan lyssna på den är i min dator. Och det gör mig upprörd. Jag tycker att om jag är ärlig och betalar för att ladda ner musik så ska jag fan inte behöva välja bort att lyssna på den musiken i bilen eller mp3-spelaren. Jajaja, jag vet att det finns någon liten listig programvara som kringgår problemet, men jag är a. lat och b. det handlar om principen. Det finns ju inte precis något incitament för att välja den smala vägen när man står framför en autostrada av användarvänliga filformat som dessutom inte kostar något.

Men i alla fall. Kamrat Drakenhierta är härmed officiellt utsedd till årets hjälte. För han lyckades hitta SKIVAN här. För bara 70 kronor. Sällan har ett musklick varit så distinkt som mitt när jag klickade på Köp. Och sällan har en glädje varit så stor som min när skivan anlände bara några dagar senare, i perfekt skick.

Jag är helt enkelt mycket, mycket nöjd. Någon annan kan få vinna på Triss nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar