tisdag 4 oktober 2016

Tuesday's grey and Wednesday too

Tisdagar är ju en så himla B veckodag, tycker jag. Helt enkelt veckans sämsta dag. Måndag, då är det liksom nya friska tag och nystart och man är förhoppningsvis lite utvilad efter helgen, eller har åtminstone gjort något roligt att tänka tillbaks på. På onsdagen, ja då har ju halva veckan gått, torsdag är ju nästan fredag och fredag är ju helt enkelt veckans bästa dag. Få saker slår fredagseftermiddagar vid två, då man har HELA HELGEN FRAMFÖR SIG. Men tisdagar? Det är ju liksom ett limbo av sega trökigheter. Helgen som gick har man glömt. Helgen som stundar är extremt avlägsen. Nää, ner med tisdagar om ni frågar mig.

Längtar därför helt orimligt efter morgondagen. Då är det nämligen Bonde söker fru. I år får jag se den ENSAM. Förr om åren har Marcus och jag haft regelrätta torsdagsmöten i fikarummet på jobbet när vi stött och blött intrigerna hemma på gårdarna och vem som ska ta vem. Men nu har den svikaren bytt jobb, så nu går det inte. Får väl ventilera här på bloggen istället. Just nu, när det bara har varit ett avsnitt när Linda åkte runt och delade ut brev, tycker jag väl inte så mycket. Jo, jag tycker hon SIGRID verkar vara en obehaglig typ. Det är hon kanske inte (i så fall ber jag om ursäkt), men jag tycker det ser ut som att hennes mamma eventuellt kan ha haft svårt att amma henne eftersom hon hade en så stor silversked i munnen redan när hon föddes. Hon ser ju liksom inte direkt ut som någon som har svårt att träffa någon om man säger så. Snarare någon som skulle kunna signa upp sig på Elitsinglar, "vi som är lite förmer än andra". Sen tycker jag det var synd att det ruskiga TVILLINGPARET knappt fick några brev. Jag tycker ju tvillingar som fenomen är rätt spooky, och tvillingar som bor på samma gård och som vill typ dejta samma tjejer i samma tv-program var ju nästan på gränsen till vad mitt medvetande kunde föreställa sig. Jag hade verkligen sett fram mot att ha en flock trätande kvinns där på gården, men eftersom man nu ska få följa alla bönderna på webben så kanske jag får mitt lystmäte tillfredsställt i alla fall.
Och han den där som bodde i Ullared verkade ju nästan inte vara bonde alls? Nu ska man väl inte vara konservativ, men det kändes som att han mer gick in för heminredning, mode och sin frisyr än ett rejält dagsverke. Menar inte att bönder per definition måste slita som as 365 dagar om året, men samtidigt är det väl lite av grejen med hela Bonde söker fru, att man som bonde har svårt att "komma ifrån" och ha ett socialt liv som alla andra, och att det därför inte är så himla lätt att träffa någon. Han den där Ullaredskillen verkade ju mest bara ta sin motorsåg och gå ut lite i skogen när andan föll på, ungefär som att det handlade om att kapa upp lite ved till husbehov. Inte precis en livsstil om ni frågar mig. Fast han gullade ju med sin katt, det gjorde han. Människor som gullar med djur får automatiskt pluspoäng av mig.
Sen tycker jag det var lite B att ta med svärfar till STEFAN från förra säsongen, denna outhärdligt äppelkäcka och positiva kille i snickarbyxa och bar överkropp som alla verkade tycka vara så überhärlig och som jag fick kalla kårar av. Dessutom erkände han att han låtit sin mamma städa hemma hos sig innan tjejerna skulle flytta in, vilket ger ett minustecken lika stort som en världsdel i min bok. Nu måste ju inte svärfar vara likadan såklart, men nog verkade han vara lite too much han också? Men det kan säkert bli "bra tv". Och det vill man ju ha. Spelat kan börja. Imorgon alltså, när denna tröktisdag är överstånden.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar