fredag 28 oktober 2016

Friday I'm in love


Tycker det har varit lite fattigt på bloggfronten under oktober, men så kan det ju vara ibland. Har dock inte jättemycket att förtälja, EHURU jag framlever mitt liv som galärslav. Minus roendet då, men principen är densamma, bara slit och släp.
Fast nu är det fredag! Och den här helgen är jag ledig, som i L-E-D-I-G. Inget jobb (som förra helgen), ingen hundträning eller hundtävling (som typ varje helg sedan i somras), ingen social samvaro utanför familjens lugna vrå. SÅNT GILLAR JAG. Eller ja, jag gillar förstås hundgrejerna, det är ju mitt såkallade fritidsintresse, men någon gång kan det ju vara gött att bara vara hemma och dega också.

Har börjat kolla på den nya svenska sjukhusserien "Syrror". Den verkar lovande! Jag gillar ju såna där halvkassa produktioner med mycket intriger och ändå lite försök till seriösa inslag. Säkert har någon tänkt "nu ska vi visa hur tufft vårdpersonalen har det", och sen ska detta illustreras genom att en sköterska sätter en morfinspruta i foten på sig själv i omklädningsrummet. Sen tycker jag det är lite konstigt att man, som utbildad sköterska, inte ens lossar på slipsen på en som har andnöd. Det är ju annars det första man gör, åtminstone på film, så fort någon börjar ta sig mot halsen och se lite lagom ansträngd ut, då är det alltid någon som sliter i kragen så att skjortknapparna ryker. Men inte i den här produktionen då.

Ska nog gotta mig i veckans avsnitt nu bara för det. Orkar inte se något som börjar kl 21.00 i veckorna, speciellt inte på TV4 eftersom deras program som varar i en timme i tablån till 25 % består av reklam. Och i reklampauserna är det ju lätt att "nicka till" och sen är det ju kört.   Tur det finns play så man har möjlighet att se det under rimligare omständigheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar