torsdag 13 januari 2011

Fucking djävla KUKSUGAR Telia

Alltså, här har man gått och laddat för handbolls-VM på hemmaplan i evigheters evigheter. Typ ända sen EM 2010.  Eller EM 2002, som också var på hemmaplan. Skitsamma, länge är det. Och idag är det som sagt premiärmatch, Sverige mot Chile.

Och vet ni vad som händer då? Jo, kuksugar-Telias djävla digital-tv-tjänst bara lägger av. Ingen bild, inget ljud, bara text-tv och lite andra skit-tv-tjänster som man inte har någon nytta av fungerar. Och på Telias djävla användarovänliga sida kan man efter tio miljoner klickningar förstå att det är någon slags krypteringsfel på betalkanalerna, men att man ska kunna se gratiskanalerna som vanligt. MEN DET KAN MAN INTE!

Nu var goda råd dyra, och som väl var kom min man på att vi har en a. gammal amish-tv-antenn på taket, b. en annan digitalbox från hans tidigare liv utan Telia, och c. en sladd från amish-antennen som av någon outgrundlig anledning mynnar ut i min garderob. Så han fixade lite flinkt ihop en lösning där man kan få in ettan, tvåan och fyran via antennen.  Plus en massa kall luft, eftersom garderobsdörren inte går att stänga runt antennsladden och garderobens isolering är obefintlig och det är minusgrader ute. Men det är ju små problem jämfört med hur det kunde ha varit. Alltså helt utan handboll! 

Alltså, Telia, jag är rätt pissed off nu. Jag har varit trogen kund i hela mitt vuxna liv. Alla som ringer till mig och erbjuder alla möjliga tjänster både snabbare och billigare avspisar jag vänligt men bestämt med motiveringen att jag är nöjd med det jag har. Är detta tacken? undrar jag nu. Så här nära att byta telefon-bredbands-tv-leverantör har jag aldrig någonsin varit i hela mitt liv, bara så ni vet det.

Men nu: Handboll. Tack vare min man, som är en vardagshjälte. Det är nästan bättre än att vara gift med Indiana Jones.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar