tisdag 18 januari 2011

Handbollskväll

Jag laddar inför Sveriges match mot Argentina genom att se Polen - Sydkorea. Igår ville jag se sydkoreanerna kräla i stoftet, men idag hade jag gärna sett att de hade vunnit. Nu gjorde de tyvärr inte det, även om det faktiskt tog 42 minuter innan Polen masade sig upp i ledning.

Man kan inte annat än känna för sydkoreanerna (när de inte möter Sverige alltså). De är ju så små*. De ser ut som ett litet pojklag som kilar omkring på planen i väldig fart. Och så ser de hela tiden helt outgrundliga ut även om de förmodligen är skitförbannade. Gör de mål ler de möjligen lite blygt, men i övrigt rör de inte en min vad som än händer.

Men detta är förstås HELT OVIKTIGT nu när Sverige ska möta Argentina ikväll. Så nu är det tillbaks till tv-soffan och full koncentration. Christian sa idag att han hade "zappat mellan matchen och Idrottsgalan" igår. Det hade jag ju aldrig klarat av, kan jag säga. Jag har till och med utlyst tv:n och fjärrkontrollen till MIN PRIVATA EGENDOM under handbolls-VM. Nu är min man mycket hänsynsfull så jag tror inte att detta behöver testas i skarpt läge. Men det är lika bra att vara på den säkra sidan.

* Den största sydkoreanska spelaren är 193 cm. Men han är mer ett undantag som bekräftar regeln.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar