torsdag 7 juli 2011

Semester, snart i en tillvaro nära mig

Så lite som jag bloggar skulle man ju kunna tro att jag hade semester och befann mig på annan ort. Men det gör jag inte. Jag a. är förkyld och b. jobbar som ett as hela djävla tiden. Det är inte rättvist.

Men snart snart snart är det semester. En liten fjuttig arbetsdag kvar. Och jag har köpt boken Vätten av Mikael Strömberg, en bok som beskrivs som en "andlöst spännande skräckroman". Och Lars Noréns dagböcker i pocket, jag har länge varit sjukt nyfiken på vad han har att säga om sitt liv, men inte så nyfiken att jag har velat gynna honom onödigt mycket. Den som väntar på något gott väntar på en pocketbok.

Men innan det är dags att gotta sig i detta så ska jag avsluta Hungerelden, som är fortsättningen på Kråkflickan. SJUKT BRA, säger jag bara. Visserligen räknade jag ut rätt så kvickt att

 
[OBS OBS OBS, SPOILERVARNING]


det rörde sig om en schizofren personlighet, för jag är ju så gott som både polis och psykolog om jag får säga det själv. Men det spelar liksom ingen roll, för berättelsen är ändå så spännande och oförutsägbar och samtidigt helt vardaglig. Sjukt bra upplägg, helt enkelt. Raska på med del 3 fort som fan, säger jag bara.

Tills dess får jag nöja mig med vättar och Lars Norén.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar