fredag 4 februari 2011

Sno från dom rika

Idag var jag i skogen i närheten av ett slott, eller för att vara mer korrekt var jag inte alls särskilt i närheten utan kanske en halvmil därifrån, och tänkte lägga ett personspår till Remus, tax med rätt att nosa, på ett kalhygge där snön hade försvunnit och det ändå fanns en hel del träd att hänga snitslar i. Då blev jag helt sonika bortkörd, fast på ett hyfsat trevligt sätt, av en kille som var typ slottets egen jägare.

Jag vistas otroligt mycket i skog och mark och det har aldrig någonsin hänt att någon (människa) har haft några synpunkter på det. Jag blev så ställd att ordet "allemansrätt" helt enkelt upphörde att existera i mitt ordförråd.

Jag är något av en slow starter, men nu så här i efterhand kan jag tycka att det var rätt småaktigt av den här slottskillen. Vad i hela friden hade det spelat för roll om mina snitslar och en liten burk med 5 Frolic hade besudlat slottets mer avlägsna ägor i ett par timmar? Men han hade väl underdimensionerad penis och överdimensionerad ekonomi eller nåt.

Men jag planerar någon form av hämnd. Bara så ni vet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar