måndag 12 oktober 2009

If there was no police force then tell me what youd do if thirty thousand rioters came running after you

Jag medger att jag inte alltid är först med det senaste. Idag hörde jag på radio att man numera rekommenderar folk att inte lyda jeanstillverkarnas rekommendationer att låta bli att tvätta sina nya jeans i ett halvår. Jag som köper mina jeans på Myrorna har helt missat detta tvivelaktiga råd, men det verkar ju ha gått bra för mig ändå. Så intervjuade de några människor, rätt unga får man väl förmoda, som vittnade om att de inte hade tvättat sina jeans på 150 dagar, ett år, alternativt "aldrig, och jag har haft dom i två år".

Jag höll på att dö, hur djävla äckliga får folk vara egentligen? Där jag växte upp fanns en gubbe som hette Erik i Hänge, eller det var väl inte hans dopnamn direkt, men alla kallade honom för det när de talade om honom. Till honom var det aldrig någon som talade, för han bodde i en liten koja långt bort i skogen utan el och rinnande vatten och andra tekniska finesser, och han luktade därefter. En gubbe som Erik i Hänge kan möjligen vara ursäktad för att inte tvätta sina jeans. Ni andra är det inte. Ni är bara äckliga.

Och ni som tror att ni får snygg passform och coolt slitage av att gå i era snuskiga jeans dag ut och dag in, ni får dessutom allergi och cancer av att exponeras för formaldehyd och andra kemikalier som de nya jeansen är impregnerade med. Pilutta er, eller nåt. Ta nu och masa er ner till tvättstugan och gör någon djävla nytta istället för att tro att ni är tuffa. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar