torsdag 12 maj 2011

Telia, fortsättningen

Jag är lite besviken på Telia. Förut var det så att det räckte med att surblogga, så fick man förslag på lösning, en ursäkt eller något piggt tips i kommentarsfältet. Men antingen hittar inte Telias sökmotorer min nya blogg, eller så har de slutat bry sig. Tråkiga saker båda två.

Det slutade i alla fall med att jag fick ringa deras kundtjänst och fråga hur jag skulle göra för att säga upp det där Viasat-kanalpaketet. Jo, men det var man tvungen att göra via telefon, sa personen jag talade med. Jag frågade om han kunde ta emot denna uppsägning, men se det gick inte, istället blev jag kopplad till någon av hans kollegor och fick sitta i telefonkö i 12 minuter som belöning.
Men nu är det gjort. Och så har jag uppgraderat vårt trista lätt-och lagomkanalutbud till modell värsting, som i Telias fantasifulla värld heter "Stor". Det gick däremot väldigt fort och lätt och kunde göras på hemsidan och fungerade på en gåendes gång. Så på det hållet går det åtminstone undan. Man får vara glad för det lilla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar