tisdag 30 november 2010

"It has to be written: Those who have the youth have the future". Eller nåt.

Man undrar ju lite när man ser programmet Ung och bortskämd. Om de verkligen är sanna, de här tomtarna. Men dessvärre är det nog så illa ställt med vissa, även om jag inte begriper varför man vill skylta med det i tv. Man kan även undra varför folk frivilligt väljer att ge misslyckade föräldraroller ett ansikte, vill man verkligen bli ihågkommen som den som åker 6 mil enkel resa för att ge sin vuxna dotter frukost på sängen varje dag?

Man kan också undra varför de här unga och bortskämda har så helknasiga namn. Olga-Isabelle, Tim-Joel, Jean-Pierre, eller varför inte Lorenzo, det låter ju mer som travhästar än människor.

Men i alla fall. För att komma med i det här programmet så måste man uppenbarligen vara riktiga sopor, gnälliga jättebäbisar fast med rösträtt. Och sedan ska den som är sämst på att vara det som man skulle vara för att komma med i programmet få vinna en resa jorden runt (varför nu det skulle locka någon som redan får allt den pekar på). Jag får inte riktigt ihop det, men det är väl antagligen mig det är fel på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar