fredag 3 december 2010

Robinson-Daniel = kung

Jag följer Expedition: Robinson ganska slaviskt. Har gjort det alla säsonger. Eller: Det ska rätt mycket till om jag ska missa det. Förr i tiden var det till exempel strängt förbjudet att äta chips och popcorn till Robinson-premiären, eftersom man då kunde missa någon saftig replik på grund av störande tugg-knaster. Endast mjuka kakor var tillåtna. Men det var på den gamla goda tiden när allt var som det skulle. 

Jag måste nog säga att årets Robinson är den bästa någonsin, möjligen med undantag för första säsongen, Kents yxa skojar man ju liksom inte bort i första taget. Men Paolo är den absolut bästa programledaren genom tiderna, alla andra framstår som bleksiktiga mähän.

Och jag blev så grymt BESVIKEN över att Daniel röstades ut igår (även om det inte var oväntat). Han är ju liksom helgjuten, en driftig kille som både kan bygga hyddor och baka bröd och som både är skitcool och ödmjuk samtidigt (nästan som jag själv när jag tänker efter). Synd bara att han inte var så bra på pussel men det är ju kanske en egenskap man kan leva med. Jag hoppas, HOPPAS, att han får komma till den där flotten. Och att han, Erik och Elin kommer till final. Och att den där vidriga Mats får på nöten och liksom förnedras på något sätt, oviktigt hur, bara det svider. Min hatlista består i första hand av Mats, Sara och Maggie, men det finns många andra kandidater som står på tur. Typ de flesta, utom Daniel, Erik och Elin. Jäklar vad bra tv det här är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar