fredag 29 oktober 2010

"Plötsligt under intervjun slår Pelles senildemens till"

Förra helgen var familjen W på IKEA åt mig, eller ja, inte enbart åt mig förstås. Men åt oss införskaffades 2 lampor, 2 glödlampor och 1 tvålpump utan att vi behövde besöka detta köptempel från helvetet in person, vilket bara måste vara en välgärning.

Tvålpumpen är nästan värd en egen historia. Den som konstruerar en tvålpump som bara består av en behållare och ett lock som ligger löst ovanpå borde ju för  höge farao sitta inlåst på Kumlabunkern i resten av sitt liv. Jag råkade välta sagda tvålpump, varpå flera deciliter tvål forsade ut över jävla allt. Jag klagade så mycket att Daniel köpte en ny tvålpump i rena förskräckelsen. Innan IKEA-upplevelsen kände jag att tvålpumpen gärna fick vara lite snygg, men kraven har sänkts till att locket ska gå att skruva fast. Så kan det gå. 

I rena yran har vi dessutom kommit in i en negativ spiral av att glömma byta grejer med varann. Jag glömde ge Daniel hans bilnycklar och han glömde ge mig mina glödlampor. När jag åkte dit för att lämna tillbaks bilnycklarna och hämta lamporna glömde jag ta med den nya tvålpumpen. Idag åkte jag dit för att hämta den nya tvålpumpen och glömde istället kvar Remus' koppel.

Det här verkar bli något av en neverending story.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar