fredag 15 oktober 2010

Och allting som jag rörde vid förvandlades till sand

Igår var det Robinson, ett tv-program jag älskar att hata. Mer älska än hata faktiskt. Jag menar, Maggan! Alla andra ligger på stranden och vilar sig i form, men hon joggar som om det inte fanns någon morgondag. Samlar ved som om vargavintern stod på dörren och satt och mediterade när hon var fånge i buren när de andra bara låg och gnällde över hur hemskt det var. En sådan människa är förmodligen fullkomligt avskyvärd att ha i sin närhet när man är trött och hungrig, men på tv blir det underbart.

Och Josefin, eller vad hon nu hette, hon som lipade över att hon inte hade någon handduk och tyckte att Robinson hade väl varit helt okej om man hade fått sova på något schysst ställe och fått god mat att äta och sådär. Och är smal som en bambustör och säger helt seriöst att "man dör ju inte av att inte äta på några veckor". HA HA HA, det är så komiskt. En vanlig turistdiarré så är ju hon ute ur spelet.

Ja, det återstår ju ett antal plantor. Till exempel Gurkan, den där sura balkanbruden och Flavia, men de känns mer utvalda och lite regisserade att man ska reta sig på dom. Det gör jag, herregud, men det är lite mer förutsägbart.

Ja, det får väl räcka så långt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar